Om Lux Tag & Byg

Vi arbejder med tagdækning i Rødovre, København og det meste af Sjælland. 

Specialister i tagdækning - vi arbejder i Rødovre, København og Sjælland

Vi er hos Lux Tag & Byg specialister i alle former for tagdækning. Vi har mere end 20 års erfaring inden for takdækningsbranchen, og i løbet af disse år har vi naturligvis forbedret vores kompetencer inden for tagdækning. Selvom vi ydet servicen i mange år, er vores passion som tagdækkere ikke forsvundet på nogen måde. Vi elsker stadigvæk vores job, og vi er altid yderst dedikerede, når vi udfører det.

Det giver dig den fordel, at vi både har erfaring og ekspertise indenfor tagdækning og holder os konstant ajour med markedets udvikling af bl.a. produkter og løsninger. Det kommer bl.a. dig til gode, når vi snakker om din kommende tagløsning.

Vores firma er beliggende omkring Rødovre og København, og vi udfører de fleste af vores tagdækningsopgaver i vores lokalområde. Vi tilbyder vores service til alle, der bor på Sjælland, så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for et dygtigt hold af tagdækkere.

Vi kan løse alle opgaver som tagdækker
Grundet vores store erfaring inden for tagdækningsfaget mener vi, at vi er i stand til at udføre alle slags opgaver inden for feltet. Denne påstand kan styrkes af, at vi endnu ikke har fået en opgave som tagdækker, som vi ikke har kunnet løse. Vi har kompetencer til at arbejde med alle slags forskellige tage, og vi er ekstraordinært dygtige til at arbejde med tagpaptage. Mange andre håndværksvirksomheder har stort fokus på at tilbyde mange forskellige ydelser.

Dette har vi aldrig haft; vi har til gengæld haft et stort fokus på at blive specialister inden for et område, og det er altså tagdækning, og vi er vitterligt specialister inden for det felt. Vi holder os konstant opdaterede på udviklingen inden for tagdækningsområdet, både hvad angår produkter og løsninger. Hvis du vælger os til som din tagdækker, får du derfor ikke blot en professionel tagdækker, der udfører tagdækningen til UG. Du får også en fagmand, der hellere end gerne vil hjælpe dig med gode tips og tricks til processen.

Mangler du en dygtig tagdækker til at udføre tagdækningsarbejde på Sjælland? Så tøv ikke med at tage kontakt.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud? På et uforpligtende møde kan vi sammen tage et kig på dit behov, materialer og eksisterende tag. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud på et nyt tagpap tag. 

Følg med på Facebook

Følg med inde på vores Facebook! Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og billeder fra vores arbejdsopgaver i hverdagen. 

Kontakt Lux Tag & Byg og få et tilbud

Med vores base i Rødovre nær København, er det muligt at betjene kunder på hele Sjælland og vi kommer derfor gerne ud til dig. På et uforpligtende møde kan vi sammen tage et kig på dit behov, materialer og eksisterende tag. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud på et nyt tagpap tag. Tag kontakt til os allerede i dag og få mere at vide om vores tagdækning!