Tagpap tag

Vi arbejder med tagpap tag i Rødovre, København og det meste af Sjælland.

Tagpap & tagpap tag i Rødovre, københavn og på resten af Sjælland

Fleksibel og robust

Tagpap & Tagpaptag er i løbet af de seneste år blevet en mere og mere populær løsning, når folk skal vælge, hvilken type tag de skal have på huset. Tagpap popularitet skyldes naturligvis, at der er en række fordele ved at vælge lige netop denne tagtype frem for andre. Der er tale om en tagtype, der er yderst fleksibel, men samtidig hamrende robust. Tagpaptag ses derfor ofte på arkitektoniske bygninger, hvor taget ikke har en traditionelt form, men i stedet for er buet eller anderledes formet.

Solid udvikling

Selve udtrykket tagpap klinger måske ikke af robusthed og styrke, men med den udvikling, der er sket inden for denne tagtype de seneste år, skal man virkelig ikke bekymre sig om tagets standhaftighed og styrke, hvis man vælger at få lagt et tagpaptag. Tagpap er nemlig ekstremt solidt og består blandt andet af polyesterfibre, hvorfor brud er nærmest umuligt. Er man dog alligevel lidt skeptisk omkring tagets robusthed, er det muligt at vælge en tolagsløsning.

Tagpaptag for kunder over hele Sjælland

Vores firma ligger i nærheden af København og Rødovre, og vi udfører de fleste af vores taglægningsopgaver i vores lokalområde. Det er muligt at booke os for alle, der bor på Sjælland. Vi sætter en ære i at overholde deadlines, så du kan godt forvente, at vi er færdige med arbejdet til den aftalte tid. Når vi er færdige, sørger vi naturligvis for at rydde fuldstændig op efter os, så det eneste, vi efterlader, er et flot, nyt tagpaptag.

Få et gratis og uforplIgtende tilbud

Skal du have lagt et tagpaptag, så kan vi hjælpe dig. Vores personale er yderst kompetent og vil kunne lægge taget perfekt. Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvad vi præcis kan tilbyde dig, så ring på 50 50 75 90.​

Du kan også udfylde vores kontaktformular og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit tagprojekt. 

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud? På et uforpligtende møde kan vi sammen tage et kig på dit behov, materialer og eksisterende tag. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud på et nyt tagpap tag. 

Følg med på Facebook
Følg med inde på vores Facebook! Vi opdaterer løbende med spændende nyheder og billeder fra vores arbejdsopgaver i hverdagen.
Kontakt Lux Tag & Byg og få et tilbud

Med vores base i Rødovre nær København, er det muligt at betjene kunder på hele Sjælland og vi kommer derfor gerne ud til dig. På et uforpligtende møde kan vi sammen tage et kig på dit behov, materialer og eksisterende tag. Herefter kommer vi med et uforpligtende tilbud på et nyt tagpap tag. Tag kontakt til os allerede i dag og få mere at vide om vores tagdækning!